Nastup na sajmu u Šapcu

8. Poljoprivredni sajam Šabac 2016

 

11. i 12. Marta tradicionalno se u Šapcu održavao sajam poljoprivrede. Primetan je , iz godine u godinu, sve veći broj učesnika.

Ekosan je, kao i prošlih godina, na svom štandu ugostio veliki broj poljoprivrednih proizvođača, preduzeća koja se bave pružanjem DDD usluga, veletrgovina, veterinarskih i poljoprivrednih apoteka...

Sada već, na osnovu razgovora sa posetiocima, možemo reći da su biocidni preparati iz proizvodnog i zastupničkog programa EKOSAN-a svojom efikasnošću i kvalitetom zauzeli zauzeli zavidno mesto na teritoriji Mačve i šire.


Redovan nastup EKOSAN-a na svim regionalnim sajmovima pruža nam mogućnost da čujemo naše korisnike i dosta naučimo od njih

Cilj EKOSAN-a je da uvek osluškuje tržite i sazna novosti i zahteve svojih kupaca. Redovan nastup EKOSAN-a na svim regionalnim sajmovima pruža nam mogućnost da čujemo naše korisnike i dosta naučimo od njih. Tako je bilo i ovoga puta u Šapcu gde je održan sajam.


Svim poljoprivrednim proizvođačima iz Mačvanskog kraja a i šire, prezentovali smo sve novine u našem proizvodnom programu i podelili iskustva u radu sa našim biocidnim proizvodima. Uz prigodan kulturno-umetnički program koji je organizovao domaćin, posetioci sajma su u direktonom kontaktu sa našim stručnjacima mogli da se bolje upoznaju i druže.

IMG_0967-700x525.jpeg

IMG_0969 - 700x525.jpeg

IMG_0993 - 700x525.jpeg

Po završetku sajma i ocene organizatora da je broj posetilca i izlagača veći nego lane, dogovoren je nastup i za sledeću godinu.