Nominacija za preduzetnika godine

Preduzeće EKOSAN, tj. njegov vlasnik mr Zoran Dunđerski je uvršten u najuži krug kandidata za prestižno priznanje EY Preduzetnik godine za 2016. godinu. Ovo priznanje dodeljuje jedan od svetskih lidera u revizorsko-konsultantskim poslovima kompanija EY (Ernst&Young) koja projekat sprovodi u preko 90 zemalja širom planete.

Izbor za najuspešnijeg preduzetnika u prethodnoj godini, o kome je odlučivao nezavisni žiri, održan je u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu, a ime ovogodišnjeg pobednika, na svečanoj ceremoniji, saopštio je direktor Razvojne agencije Srbije, Željko Sertić.

„U ime Vlade Republike Srbije, ministarstva privrede i Razvojne Agencije Srbije čestitao bih svim ovogodišnjim učesnicima, a naročito pobednicima ovogodišnjeg takmičenja. Program EY Preduzetnik godine predstavlja pravi način da se promovišu najuspešniji privrednici u našoj zemlji. Verujem da svi vidite pomak i razvoj poslovnog ambijenta u Republici Srbiji. Takođe, iskoristio bih priliku da u okviru decenije preduzetništva najavim dodatnu podršku srpskoj privredi i domaćim preduzetnicima. “, istakao je direktor Razvojne Agencije Srbije, Željko Sertić.

 

nominacija-za-preduzetnika-godine-EKOSAN.jpeg

Ove godine Radojko Janić, vlasnik kompanije Radijator - Inženjering, 23. februara proglašen je nosiocem prestižnog priznanja EY Preduzetnik godineTM  za 2016. godinu u Republici Srbiji. Pored glavne nagrade, revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) uručila je priznanja Snežani i Urošu Đorđević koji stoje ispred porodične kompanije Agrounik  u potkategoriji EY Inovativni Preduzetnik godine i Dušku Radoviću, vlasniku kompanije Transfera u potkategoriji EY Brzorastući Preduzetnik godine.

 „Program EY Preduzetnik godine u poslednjih 5 godina pružio nam je priliku da se upoznamo sa najuspešnijim preduzetnicima Republike Srbije i uvidimo kako posluju oni koji čine stub ekonomije naše zemlje. Počastvovan sam što ćemo i ove godine u Monte Karlu imati priliku da posvedočimo o tome koliko je uvaženo poslovanje naših preduzetnika širom sveta.“, izjavio je Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

  sponzori