SAJAM U ŠAPCU 2019. GODINE

Sada već po pravilu, mart mesec je rezervisan za poljoprivredni sajam u Šapcu. I ovaj 11. po redu sajam nije mogao da prođe bez EKO-SAN-a. 

Među mnogim izlagačima, naša firma je imala čast i zadovoljstvo da na svom štandu izloži preparate koji se koriste u oblasti deratizacije, dezinsekcija i dezinfekcije. Veliko interesovanje poljoprivrednih proizvođača je bilo usmereno na naš preparat Cinkosan, koji je zbog svoje aktivne materije jedinstven ne samo na domaćem tržištu već i širom regiona.

Osim toga, posebna pažnja je posvećena ostalim rodenticidima, kao sredstvom za rešavanje problema sa miševima i pacovima u domaćinstu ili u poljoprivrednim objektima. Isto tako, ni manje važna nisu bila sredstva za dezinfekciju pre svega poljoprivrednih objekata, odgajivačnica pasa, objekata za preradu poljoprivrenih poizvoda i slično.

Bila je to divna prilika da se direktno upoznaju neposredni korisnici naših proizoda i predstavnici naše kompanije, odnosno da se na jednom mestu čuju kritike i pohvale na račun naših preparata. To nam je bilo dragoceno iskustvo koje ćemo iskoristiti za unaprđenje proizvodnje i prodaje istih.

Obnovili smo mnoga dugogodišnja partnerstva i stekli nove poslovne partnere.